استفاده از لپه در پخت غذا از گذشته تا به امروز

نخود خرد شده مرا یاد دوران کودکی ام می اندازد.

هر زمان که امروز با نخود خرد شده در تماسم چه با فکر و چه با خوردن آن به یک سوپ سنگین، هوای سرد و بوی دود متصاعد شده از شومینه فکر می کنم.

احتمالاً لمس مکعب های بیکن دودی که در سوپ پنهان شده اند.

این یک خاطره غذای راحت است و باعث می‌شود با لپه باقالی خشک و کنترل از راه دور بخواهم در جایی گرم بخوابم.

نخود خرد شده می تواند سبز یا زرد باشد.

آنها به سادگی نخود فرنگی خشک شده یا لپه باقالی زرد هستند.

در طول فرآیند خشک کردن یک شکاف طبیعی ایجاد می کنند.

از این رو به آن نخود خرد شده می گویند. مقادیر زیاد کربوهیدرات ها و فیبر موجود در نخودفرنگی باعث سیری آن ها می شود.

این منبع غذایی است که برای مدتی با شما خواهد ماند.

طعم غنی آن به طرز استثنایی با طعم های دودی همراه است (من از دود مایع یا پاپریکا دودی برای چاشنی نخود فرنگی پوره شده استفاده می کنم، یا آنها را با چیپس قارچ دودی سرو می کنم).

نخود زرد برای ایجاد غذاهای الهام گرفته از هند ایده آل است. آنها به خوبی با کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و زنجبیل جفت می شوند.

نخود خرد شده یک حبوبات است.

اما نیازی به خیساندن ندارد زیرا پوسته بیرونی لپه باقالی ریز جدا شده است.

به آب اجازه می دهد راحت تر به داخل نخود نفوذ کند و داخل آن را نرم کند.

روی استفاده از حدود 3 قسمت مایع تا یک قسمت نخود حساب کنید، که عملکردی 2 برابر نخود پخته شده برای خشک کردن به شما می دهد. زمان پخت بسته به سن نخود فرنگی می تواند متفاوت باشد.

آنها معمولاً بین 30 تا 60 دقیقه در یک قابلمه سرپوشیده لپه شامی رشتی با آب در حال جوشیدن طول می کشند.

راه هایی وجود دارد که پخت را سریعتر انجام دهید.

  • منابع:
    1. Split Peas
  • تبلیغات: 
    1. آیا سارقان موزه بریتانیا دستگیر شدند؟
    2. داستانهای موفقیت استارتاپ های بزرگ ایران!
    3. کاشت نهال فلفل دلمه ای در گلدان
    4. مرگ مشکوک پیرمرد با خوردن توت فرنگی