به طور کلی دو سیستم رندر متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.
بسته به اینکه روغن حیوانی گوسفندی لرستان از یک ماده از قبل خشک شده یا از فاز مرطوب به دست آمده باشد، سیستم ها به ترتیب خشک و مرطوب نامیده می شوند.
هیچ قانون کلی وجود ندارد که چه زمانی و در کجا رندر مرطوب یا خشک ترجیح داده می شود، اما می توان مشاهده کرد که رندر مرطوب بیشتر در جایی استفاده می شود که محصولات حساس به حرارت و با ارزش بالا مانند روغن ماهی، چربی های خوراکی یا چربی های طیور تولید می شوند.
فرآیندهای ذوب و رندر چربی سه هدف مهم را هدف قرار می دهند:
حذف آب برای به دست آوردن محصولات پایدار که چربی و جامد هستند، به عنوان مثال. پروتئین ها
جداسازی محصول خشک به چربی و جامد (پروتئین)
بهداشت، یعنی کاهش بارهای بیماریزای احتمالی، که اهمیت کمتری دارد و مواد فرآوری شده تازه تر هستند.
برخی از تجهیزات مورد استفاده در این فرآیند در شکل های 4-7 و 9-10 نشان داده شده است.
پس از کاهش اندازه در یک سنگ شکن (عمدتاً توسط دستگاه خردکن)، مواد خام در اجاق گاز با بخار مستقیم یا حرارت غیر مستقیم ذوب می شود. برای جلوگیری از آسیب رساندن به ارزش های غذایی، این کار در کمترین دمای ممکن (70-90 درجه سانتی گراد) انجام می شود.
جداسازی سه فاز (جامد، فاز آبی و چربی ذوب شده) را می توان با تکنیک های مختلف به دست آورد.
رایج ترین زهکشی فاز جامد است که متعاقباً فشرده و خشک می شود.
فاز مایع به دکانتر (سانتریفیوژ افقی) یا تری کانتر فرستاده می شود.
دکانترها دو فاز و تریکانترها سه فاز را در یک مرحله جدا می کنند.
جامدات حاصل از دکانتر همراه با فاز جامد دیگر خشک می شوند.
فاز مایع، به اصطلاح استیک واتر، مستقیماً یا پس از یک مرحله غلظت در واحد تبخیر به خشک کن فرستاده می شود.
در برخی موارد فاز مایع غلیظ شده و به طور جداگانه به پروتئین های با ارزش بالا و بسیار قابل هضم خشک می شود، چربی تمیز می شود.
در کارخانه های مواد غذایی، مواد جامد حاصل از کارخانه ذوب روغن حیوانی گوسفندی کرمانشاهی را می توان به صورت مرطوب از فاز آب جدا کرد و خنک کرد.
ترقه های مرطوب (باقی مانده ذوب نشده پس از ذوب شدن چربی ها) می تواند برای مصرف انسان یا غذای حیوانات خانگی فروخته شود.
رندر مرطوب همچنین برای پیش پردازش مواد برای تولید ژلاتین استفاده می شود.
استخوان ها، سینوس ها یا شکاف پوست با آب داغ چربی زدایی می شوند.
محصولات بدون چربی وارد فرآیند ژلاتین شده و روغن حیوانی گاوی از فاز آب جدا می شود.
پس از له شدن، مواد پخته می شوند، این فرآیند می تواند پیوسته یا ناپیوسته باشد.
در پایین دست اجاق گاز، فرآیندها عمدتاً پیوسته هستند.
اگر اجاق گاز مرحله خشک کردن را نیز شامل نشود، یک خشک کن دنبال می شود.
اجاق ها و خشک کن ها عمدتاً خشک کن های تماسی هستند.
دو خشک کن تماسی اصلی خشک کن دیسکی و برج تبخیر هستند.
گاهی اوقات روغن حیوانی تبریز به مرحله خشک کردن اضافه می شود تا انتقال حرارت بهتری داشته باشد و از کیفیت پروتئین محافظت شود.
مواد خشک شده برای تولید چربی و مواد جامد فشرده می شود.
- منابع:
- تبلیغات: