یکی از مشکلات اصلی استفاده از اجاق گاز رومیزی القایی، ظروف پخت و پز ضروری است.
در مورد انواع دیگر محدوده ها، در انتخاب ظروف آشپزی خود تقریباً انتخاب خود را دارید، اما در مورد القایی، برخی از آنها ممکن است اصلاً کار نکنند.
وجود آهن برای واکنش با عملکرد مغناطیسی اجاق القایی برای ایجاد گرمای مورد نیاز برای پخت غذا ضروری است.
گزینه های زیادی برای خرید ظروف القایی مناسب وجود دارد، اما اگر قبلاً ظروف آشپزی داشته باشید و روی محصولات مس، سرامیک، آلومینیوم یا شیشه سرمایه گذاری کرده باشید، می تواند مشکل ساز شود. هیچ کدام از اینها برای پخت و پز القایی مناسب نیستند.
به گفته سایت Induction، اگر می خواهید این سوئیچ را بسازید، باید ظروف چدنی یا فولادی ضد زنگ بخرید.
هزینه لوازم القایی
با تمام مزایای آن، ممکن است تعجب کنید که چرا همه به اجاق گاز القایی روی نمی آورند.
پاسخ ساده است گران است، در مقایسه با اجاقهای گازی یا برقی و اسب ، نصب القایی احتمالاً هزینه بیشتری در قسمت جلویی برای شما خواهد داشت.
اگر ظروف آشپزی نیز مشکل ساز باشد، سرمایه گذاری می تواند حتی بیشتر شود.
مشکلات اجاق گاز القایی پر سر و صدا
پخت القایی تقریباً بی صدا است حداقل خود اجاق گاز و اسکاج قلاب بافی خاموش است. با این حال، ماهیت مغناطیسی این فرآیند ممکن است ظروف شما را کمی پر سر و صدا کند.
وقتی از میدان مغناطیسی در تنظیمات توان بالا استفاده میشود، ممکن است دستههای تابه یا درب قابلمههای شل را به لرزه درآورد، و حتی ممکن است باعث شود برخی ظروف یا ظروف با کیفیت پایینتر با سطح ناهموار زیرین هنگام آشپزی تکان بخورند، جغجغه یا وزوز کنند.
اگر از تابههای سنگین با کف صاف، مانند ظروف چدنی استفاده میکنید، باید بتوانید هنگام پخت و پز روی اجاق القایی و ارکوپال جدید، سروصدا را در آشپزخانه به حداقل برسانید.
- منابع:
- تبلیغات: